Wat anderen zeggen 

de ervaring van Ruth

 Wil je (nog) meer worden wie je bent, vertragen (of juist versnellen), helderheid scheppen, bejaarde bagage uitzwaaien, thuiskomen bij jezelf, vriendschap sluiten met dwarse gedachten, op adem komen, energie hervinden en de wereld aan je voeten licht zien geven.... ?

Ga dan op pad met groeikrachtcoach Marjolein Nuvelstijn. 

Het wordt vast en zeker een hele mooie reis.... 


de ervaring van Ellen

Wat mij aanspreekt in jouw coaching is dat je me op een zachte maar ook confronterende manier inzicht hebt gegeven in mijn gedragspatronen. Ik wil je bedanken voor je zorgvuldigheid, je menselijk spiegel en je doortastendheid in je manier van coachen. 

de ervaring van Ingeborg

Een maand geleden ging ik met Ingeborg op pad en deelde zij met mij haar ervaring over mijn manier van coachen. 
 

Wat mij aanspreekt in jouw coaching is dat je de natuur hierbij gebruikt. Maar ook de speelsheid en humor die je afwisselt met doorvragen op onderwerpen die ertoe doen. De rust en het vertrouwen dat je daarbij uitstraalt en ook doorgeeft gaf mij het zelfvertrouwen om mijn belemmeringen op te pakken. Ik hoef er geen oordeel over te hebben maar met jouw hulp zoeken we naar oplossingen hoe te zorgen dat ze me geen energie kosten. Door jouw gerichte vragen wordt het hanteerbaar en ligt acceptatie te wachten.  Ook de handvatten die je aanreikt hoe dieper te ontspannen geven ruimte. Naast de plezierige yogalessen heb ik veel aan jouw mooie en pure coaching. 


de ervaring van Wendy

Onlangs heb ik gewandeld met Wendy. Hieronder deelt Wendy haar ervaring over mijn manier van coachen.

Tijdens de wandelingen met Marjolein kwamen verschillende vragen aan bod en daarnaast deden we oefeningen die hielpen om dingen los te laten. Marjolein heeft me geholpen om te kijken waar en hoe ik dingen kan veranderen in het dagelijks leven en aangemoedigd om dit uit te proberen. Het wandelen vond ik ook heel prettig omdat het ontspanning geeft tijdens het gesprek.

Door de coaching ben ik me meer bewust van de keuzes die ik kan maken in het dagelijks leven voor de dingen waar ik energie van krijg, zoals met 100% aandacht spelen met mijn kinderen of gaan wandelen. Hierdoor is de balans weer meer terug in mijn leven


de ervaring van Joke

Een paar werken geleden ging ik met Joke op pad en in een viertal sessies gaf ze me terug dat ze met meer plezier en een open blik wandelt en ook in het leven staat. Haar omgeving, maar ook ik merk het bij haar op. Prachtig om te mogen ervaren!

de ervaring van Heleen

Onlangs heb ik gewandeld met Heleen, die sinds het begin van dit jaar genoeg had van het niet meer mogen voelen. Een keuze die ze vanuit haar hart had gemaakt, zodat het alles of niets en controle houden steeds meer plaats mocht gaan maken voor voelen.  Met dat inzicht gingen we vanuit het voelen verder aan de slag, waardoor op een gegeven moment deze mooie krachtige vrouw een sprongetje maakte en voelde dat haar hart voor haar een wijze raadgever is bij het maken van keuzes die voor haar goed voelen. 

samen onderweg met Sima

Als je net als ik ook van dieren houdt, dan gaat onze trouwe en lieve viervoeter Sima ook met ons mee. Prachtig om te zien wat haar speelsheid, enthousiasme en rust tijdens een wandeling brengt. Je blijft in ieder geval makkelijker in het hier en nu.