Aanbod & Contact

Kennismaken?

Het eerste avontuur waar we mee starten is elkaar te ontmoeten en vrijblijvend te ontdekken of ik tijdelijk in jouw ontwikkeling iets kan brengen. Belangrijk hierbij dat we je ontwikkelbehoefte helder krijgen en dat we gezamenlijk een goed gevoel hebben bij onze kennismaking. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Per keer ontdekken wat de volgende stap is.

Zodra we een goed gevoel hebben gaan we verder met ons avontuur. Per keer evalueren we hoe het voor ons was en of we een nieuwe wandeling met elkaar buiten gaan afspreken. Kosten per wandeling van 60 minuten zijn 70 euro. Voor bedrijven geldt een tarief van 85 euro. Deze tarieven zijn exclusief 21 % BTW.

We gaan vier keer op pad en kijken dan verder..

We hebben een goed gevoel bij onze kennismaking en gaan eerst vier keer met elkaar op pad. Kosten voor vier sessies van 90 minuten zijn 400 euro. Na vier sessies evalueren en reflecteren we, waardoor we samen bepalen hoe we verder gaan.

Ben je toe aan een mini-break?

Volg mij dan op sociale media. Deze mini-breaks zorgen ervoor dat je weer even terug keert naar jezelf, om vanuit deze kracht weer vol in het leven te staan. Met deze mini-breaks coach ik op afstand. Dat doe ik door het aanreiken van korte oefeningen, die elke keer weer een ander thema hebben. Want er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Contact

Heb je vragen of wil je overleggen of mijn diensten aansluiten bij jouw vraag, neem dan contact met me op. Dan kan door het onderstaande contactformulier. En anders ben ik het beste via de mail en whatsapp te bereiken. Maar wil je liever bellen, spreek dan bij geen gehoor een voicemailbericht en bereikbaarheid in en dan bel je zo gauw mogelijk even terug op een moment dat ik helemaal de aandacht voor je heb. 

 

Marjolein Nuvelstijn
Diedenweg 66
6706 CR Wageningen
e-mail: [email protected]
tel: 0640258919

 

KVK-nummer  65988477, BTW-id nummer NL001849662B61, bankrekeningnummer NL36RABO0310796040