coach Wageningen

Werken met coach Marjolein

 ~Aandacht voor jezelf~

samen op avontuur

Verlang jij naar meer:

  • Rust, ontspanning en energie in je leven?
  • Bewuster keuzes maken?
  • Met humor naar jezelf kijken?
  • Je talenten en kwaliteiten inzetten om jezelf beter te leren kennen?
  • Wandelen en aan de slag gaan met je gedachtenpatronen en de adem?
  • Connectie met je lichaam en je omgeving?


Wil je dit? Neem dan vrijblijvend contact met me op om kennis te maken en samen te onderzoeken wat jouw specifieke ontwikkelvraagstuk is. Op basis van deze ontwikkelbehoefte komen we samen tijdens de wandelcoaching in beweging. 

Bewustwording
Tijdens de coaching staan we stil bij jouw gedachtenpatronen, je lichaam en je kwaliteiten. Inzicht in je kwaliteiten helpt je begrijpen waar jouw gedrag vandaan komt. Bewustwording van je gedachten helpt je bij het kunnen checken of een overtuiging nog klopt. Meer samenwerken met je lichaam vergroot je lichaamsbewustwording. Je leert zuiver voelen of iets klopt, omdat het ruimer en rustiger aan gaat voelen in je hele lichaam. 

Oefeningen
Tijdens het wandelen doen we oefeningen. Ik werk met communicatiemodellen die komen uit de Transactionele Analyse (TA) en Neurolinquïstisch Programmeren (NLP). 

Ook maak ik gebruik van familieopstellingen. Jouw lichaam heeft ook een instrument, de adem. Die helpt je om te voelen en de aandacht in het nu te brengen.  

Connectie
Na de coaching heb je meer connectie met je lichaam en sta je bewuster in contact met je omgeving. Dit helpt je om krachtiger en energieker in het leven te staan.  

Kosten
Een kennismaking duurt ongeveer een uur en is kosteloos als we daarna meerdere coachsessies met elkaar afspreken. Mocht dit niet het geval zijn, dan breng ik 35 euro in rekening, 
Mijn uurtarief voor particulieren is 75 euro. Het aantal sessies is afhankelijk van je ontwikkelvraagstuk. Wil je gelijk al vier sessies afnemen, dan is dat 270 euro.

Wil je meer weten of kennis met me maken, neem dan contact met mij op. 

“Marjolein helpt anderen verder door ze naar zichzelf te laten kijken en luisteren, waardoor ze weer verder komen in hun persoonlijke groei-tocht. Echt een bijzondere kracht van je. Dat is zeker betekenisvol, voor mij ook! Je kunt heel goed luisteren en scherp observeren. Je stelt goede vragen die de vinger vaak op de juiste (soms zere) plek legt. Doordat je in alle rust in gesprek bent met de ander, voelt die zich gehoord.”