leeg hoofd

Werken met yogadocent en FeelRunning-trainer Marjolein 

 ~Aandacht voor je lichaam~

groeplessen yoga

Verlang jij naar meer:

  • Ontspanning en rust in je lichaam, waardoor je ook beter slaapt;
  • Ruimte in je hoofd en een soepeler lichaam;
  • Meer leven in je eigen tempo;
  • Een rust-moment in de week.


Stap dan bij mij op de yogamat en ontdek je hierbij je eigen ritme.

Aandacht voor je lichaam

privé yogalessen

Yoga Beat
Je bent altijd welkom voor een proefles, of je al jarenlange ervaring hebt of nog helemaal niet precies weet wat yoga is. Yoga is bij mij niet alleen een fijne ervaring voor je lichaam, maar ook een bewegingsvorm die je verbindt met je ware zelf, waardoor je je bewuster wordt van je hele lichaam. Door het ervaren van houdingen kan je ontdekken wat er op dit moment bij jou speelt. Je leert vanuit een krachtige basis en met open aandacht, zonder oordeel maar met mildheid daarnaar te kijken. Hierdoor ontstaat er zowel geestelijk als lichamelijk ruimte. Je komt in je eigen ritme. Je eigen energie. 


De yogastudio Yoga Beat is gevestigd op een mooie, groene plek in Wageningen. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van de yoga en FeelRunning-training. Op de website Yoga Beat vind je het lesrooster voor de groepslessen, de tarieven en alle andere informatie over de yogalessen.

yoga en hardlopen

FeelRunning-training

Wil je liever hardlopen combineren met yoga, doe dan mee met de wekelijkse FeelRunning-training. Deze training zorgt ervoor dat je na een drukke (werk-) week uit je hoofd komt en weer voelt dat hardlopen leuk is. Door FeelRunning ga je bewuster bewegen. Tijdens het hardlopen doen we verschillende adem- en yogaoefeningen, waardoor je lichaam steeds meer in balans komt. 


Is het je helemaal duidelijk of toch nog niet helemaal, neem dan gerust contact met me op of bekijk de website van Yoga Beat.

“Ik heb ervaren, dat bewust worden van mijn ademhaling, de manier van ademhalen mij tot rust, tot ontspanning kan brengen. De toepassing van de buikademhaling heeft me op cruciale momenten erg geholpen. Jouw vakvrouwschap spreekt uit je lessen. Bij de start van je les neem je me mee, begeleid je met je prettige stem in een vanzelfsprekend ritme alle oefeningen. Je instructie is heel duidelijk en geeft voortdurend alternatieven in de uitvoering. Dat element maakt dat ik mezelf accepteer. Niets hoeft. Daarmee creëer je een sfeer die veilig is en dat is m.i. voorwaarde voor een fijne les. Gefocust en geconcentreerd, zonder toeters en bellen, zoals je die ook in de yogawereld tegen kunt komen."

Ik ben verbonden aan de erkende landelijk yogavereniging VYN.