Aandacht voor jezelf

Wil jij meer invloed hebben op de invulling van je leven, zodat je energieker gaat voelen. Lees dan gauw verder.

Want mogelijk herken je:

 • Dat je alle ballen moet hooghouden? 
 • Daardoor werkt in de zesde versnelling! 
 • En je alleen maar druk bent geweest met brandjes blussen. 
 • En niet meer het idee hebt dat je invloed hebt op je eigen tijd?
 • Waardoor je de week afsluit met een uitgeput gevoel?
 • Het weekend instapt met een hoofd vol gedachten? 
 • Waardoor je omgeving zich afvraagt of je nog wel aandacht voor hen hebt?
 • En daarbij ook nog eens het gevoel hebt dat je daardoor in van alles tekort bent geschoten?


En wil je graag dat je:

 • Zelf weer aan het stuur zit, zodat jij bepaalt waar jij je tijd aan besteedt!
 • De rust voelt om hier bewuste keuzes in te maken. 
 • Waardoor je meer bezig kan zijn met de dingen die jou interesseren en van hieruit in verbinding staat met je omgeving. 
 • Je komt daardoor energiek thuis en ook daar ga je de dingen doen die je wilt doen. 
 • Je hebt de rust om een boek te lezen of de energie om naar een concert te gaan. Je trekt er op uit (met je gezin) of je trekt toch die sportschoenen aan om in de buitenlucht heerlijk te genieten van het sporten. 


En het mooie is dat je dit allemaal zelf kan realiseren! Omdat jij de verantwoordelijkheid neemt over je leven en daardoor bewustere keuzes maakt. 


Dit is de eerste stap die je nu al kan zetten is te stopen met overleven, te kiezen voor een uitgerust leven. En omdat je niet alles in het leven alleen hoeft te doen, neem je contact met mij op, zodat we samen kunnen ontdekken wat jij nodig hebt.


“Door de coaching ben ik me meer bewust van de keuzes die ik kan maken in het dagelijks leven voor de dingen waar ik energie van krijg, zoals met 100% aandacht spelen met mijn kinderen of gaan wandelen. Hierdoor is de balans weer meer terug in mijn leven”

Ben jij dit?

Iemand die graag zichzelf beter wil leren kennen en daarbij ook meer wil samenwerken dan strijden met je lichaam.


Mijn klanten zijn vaak:

 • Verantwoordelijke mensen, die veel bordjes kunnen hooghouden, werken in de zesde versnelling en steeds meer voelen dat het emmertje sneller vol zit. Waardoor je merkt dat steeds kribbiger, dus kort, zakelijk en direct worden naar anderen dan ze eigenlijk willen zijn. 
 • Mensen die merken dat als het thuis niet lekker gaat, de aandacht voor anderen dingen verslappen en daarbij ook het gevoel hebben dat ze alle ballen in hun eentje hoog moet houden;
 • Mensen die vaak worden geleefd door alles en iedereen om hun heen en dan van de omgeving terugkrijgen dat ze de connectie met hun kwijtraken en daardoor het gevoel hebben dat ze iedereen teleurstellen;
 • Mensen die merken dat het contact met de omgeving steeds vluchtig is, wat een onvoldaan gevoel geeft. Ze meer aan het overleven zijn, wat voelt als chronische stress. Omdat ze het gevoel hebben dat ze continu tekortschiet naar alles en iedereen om je heen en dit graag anders willen;
 • Die anderen niet tot last zijn willen zijn, die anderen graag helpen en het lastig vinden om nee te zeggen. Heirdoor aan het overleven zijn en het gevoel hebben dat alles tussen de vingers wegglipt. 
 • Mensen die fysiek merken dat ze regelmatig last hebben van buik- en hoofdpijn. En het gevoel hebben dat ze falen naar alles en iedereen om hun heen.
 • Mensen die op het werk onvoldoende kunnen ontladen, dan het werk mee naar huis nemen en er dan thuis niet echt met hun hoofd bij zijn;  
 • Altijd maar aan het rennen en brandjes blussen zijn en met een vol hoofd in de avond van het werk thuiskomen en nergens geen puf of energie meer voor hebben.


Mijn klanten verlangen naar:


Een situatie dat jezelf weer aan het stuur zit, jij bepaalt namelijk waar jij je tijd aan besteedt. Je voelt de rust en om hier bewuste keuzes in te maken. Waardoor je meer bezig kan zijn met de dingen die jou interesseren. Je komt energiek thuis en ook daar ga je de dingen doen die je wilt doen. Je hebt de rust om een boek te lezen of de energie om naar een concert te gaan. Je trekt er op uit met je gezin of je trekt toch die sportschoenen aan om in de buitenlucht heerlijk te genieten van het sporten. 


En het mooie is dat dit allemaal door jezelf te realiseren is, omdat jij de verantwoordelijkheid neemt over je leven en daardoor bewuste keuzes maakt. Neem contact met mij op om te ontdekken hoe jij dat doet.


“Wat mij aanspreekt in jouw coaching is dat je de natuur hierbij gebruikt. Maar ook de speelsheid en humor die je afwisselt met doorvragen op onderwerpen die ertoe doen. De rust en het vertrouwen dat je daarbij uitstraalt en ook doorgeeft gaf mij het zelfvertrouwen om mijn belemmeringen op te pakken. Ik hoef er geen oordeel over te hebben maar met jouw hulp zoeken we naar oplossingen hoe te zorgen dat ze me geen energie kosten. Door jouw gerichte vragen wordt het hanteerbaar en ligt acceptatie te wachten.  Ook de handvatten die je aanreikt, hoe dieper te ontspannen, geven ruimte.Werken met Marjolein

Verlang jij naar meer:

 • Rust en energie in je leven?
 • Bewustwording in de dingen die je doet?
 • Met humor naar jezelf kijken?
 • Je talenten en kwaliteiten inzetten om jezelf beter te leren kennen?
 • Buiten wandelen en aan de slag te gaan met je gedachtenpatronen en de adem?
 • Connectie met je lichaam en je (werk) omgeving?


Wandel dan een keer met mij mee? 


We komen samen in beweging en gaan naar buiten. Tijdens het wandelen (hardlopen) vertragen we regelmatig en staan we dus letterlijk stil i.p.v. op de automatische piloot doorgaan en doen we ook verschillende oefeningen. De duur van het coachtraject varieert, afhankelijk van je ontwikkelvraagstuk. Dit kan zowel een persoonlijk en/of een specifiek werkvraagstuk zijn. 

 

Het traject start met een kennismaking. Klikt het tussen ons, dan volgen er gemiddeld genomen 4 á 5 sessies van 1,5 uur en krijg je bewustwordingsopdrachten mee voor thuis en/of op het werk.

 

Voordat we gaan starten ontvang je van mij een coachvoorstel wat bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Wat willen we bereiken met de coaching?
2. Wat is het doel?
3. Waar gaan we voor?
4. Wat zijn de concrete acties en initiaties die we gaan we uitvoeren om  

     ons doel te bereiken?

5.  Ontvangen van een Toolkit om in je kracht te blijven staan.

6. Wat zijn de kosten en tijdsbesteding. 


Tarieven coaching:


Bedrijven 85 euro per uur

Particulieren 70 euro per uur

Coach en yogasessie 50 euro per uur

 

Is het je helemaal duidelijk of toch nog niet helemaal, neem dan gerust contact met me op.

 

“Je helpt anderen verder door ze naar zichzelf te laten kijken en luisteren, waardoor ze weer verder komen in hun persoonlijke groei-tocht. Echt een bijzondere kracht van je. Dat is zeker betekenisvol, voor mij ook! Je kunt heel goed luisteren en scherp observeren. Je stelt goede vragen die de vinger vaak op de juiste (soms zere) plek legt. Doordat je in alle rust in gesprek bent met de ander, voelt die zich gehoord”. 

Over mij

Toen ik in 2009 wakker lag in bed, denkend aan alle werkonderwerpen die nog mijn aandacht vroegen, was het tijd om mijn slaap als topprioriteit aan te merken.