Yoga en FeelRunning klantervaringen

“Ik volg nu al een aantal maanden met heel veel plezier privélessen bij Marjolein. Marjolein kan goed afstemmen op hoe mijn lijf er op dat moment bij zit of staat. En gedurende de oefeningen heel adequaat en liefdevol :) bijsturen. Het geeft mij alle ruimte om in rust te oefenen met mijn eigen lichaam. Helemaal top!”

“Wat geef je fijne yogalessen, Marjolein! Zo ontspannen, professioneel en in iedere les weer iets creatiefs. Je bent rustig, puur en je hebt veel kennis in huis."

“Een yogales van Marjolein doet mij altijd goed. Lichaam en geest knappen ervan op. Ik ervaar Marjoleins begeleiding als kundig, rustig, warm en licht. Heel blij mee. Zowel live, als online."

Marjolein geeft je ruimte om jezelf te zijn en om tijdens de trainingen je ervaringen te delen. Ook geeft ze je op liefdevolle wijze inzicht in je gedragspatronen. Serieus en speels. In stromende regen en in snikkende hitte. Vertragen en versnellen. Met veel aandacht voor adem, lichaam en geest. Ik heb genoten van de meditaties en de yogahoudingen en het lopen door de mooie Wageningse Eng. Dank je wel voor de kennismaking met FeelRunning Marjolein!”

Coach klantervaringen

Je kunt heel goed luisteren en scherp observeren. Je stelt goede vragen die de vinger vaak op de juiste (soms zere) plek legt. Doordat je in alle rust in gesprek bent met de ander, voelt die zich gehoord. Je helpt anderen verder door ze naar zichzelf te laten kijken en luisteren, waardoor ze weer verder komen in hun persoonlijke groei-tocht. Echt een bijzondere kracht van je. Dat is zeker betekenisvol, voor mij ook!”

“Je hebt een combinatie van kalme uitstraling, intelligentie en kan heel snel zien en voelen hoe het bij een ander is of eruit ziet. Je legt de vinger snel op de zere plek door een combinatie van intuïtie, kennis en ervaring. Je hebt kennis van innerlijke processen en kan dat ook nog eens combineren in een coachsetting. Zonder dat je iets invult, inkleur of oordeelt. Dan ontstaat er veiligheid, creativiteit die niet aangeleerd is, maar van binnenuit, uit jou komt. Je hebt een talent voor communicatie en verbinding met anderen. Je kunt wel coaching leren maar nog niet zijn en dat voelt bij jou wel zo. Ook jouw opmerking dat je het leuk vindt om te zien hoe een ander beweegt. Zoiets zit van nature in je en dan past dit vak je."

“Wat mij aanspreekt in jouw coaching is dat je de natuur hierbij gebruikt. Maar ook de speelsheid en humor die je afwisselt met doorvragen op onderwerpen die ertoe doen. De rust en het vertrouwen dat je daarbij uitstraalt en ook doorgeeft, gaf mij het zelfvertrouwen om mijn belemmeringen op te pakken. Ik hoef er geen oordeel over te hebben, maar met jouw hulp zoeken we naar oplossingen hoe te zorgen dat ze me geen energie kosten. Door jouw gerichte vragen wordt het hanteerbaar en ligt acceptatie te wachten. Ook de handvatten die je aanreikt hoe je dieper kunt ontspannen, geven ruimte. Naast de plezierige yogalessen heb ik veel aan jouw mooie en pure coaching."

“Wat mij aanspreekt in jouw coaching is dat je me op een zachte maar ook confronterende manier inzicht hebt gegeven in mijn gedragspatronen. Ik wil je bedanken voor je zorgvuldigheid, je menselijk spiegel en je doortastendheid in je manier van coachen."

“Tijdens de wandelingen met Marjolein kwamen verschillende vragen aan bod en daarnaast deden we oefeningen die hielpen om dingen los te laten. Marjolein heeft me geholpen om te kijken waar en hoe ik dingen kan veranderen in het dagelijks leven en aangemoedigd om dit uit te proberen. Het wandelen vond ik ook heel prettig omdat het ontspanning geeft tijdens het gesprek. Door de coaching ben ik me meer bewust van de keuzes die ik kan maken in het dagelijks leven voor de dingen waar ik energie van krijg, zoals met 100% aandacht spelen met mijn kinderen of gaan wandelen. Hierdoor is de balans weer meer terug in mijn leven."

“Wil je (nog) meer worden wie je bent, vertragen (of juist versnellen), helderheid scheppen, bejaarde bagage uitzwaaien, thuiskomen bij jezelf, vriendschap sluiten met dwarse gedachten, op adem komen, energie hervinden en de wereld aan je voeten licht zien geven? Ga dan op pad met groeikrachtcoach Marjolein Nuvelstijn. Het wordt vast en zeker een hele mooie reis."

Organisatiebegeleiding ervaringen

“Marjolein is één van de meest integere personen waarmee ik heb mogen werken. Ik heb veel geleerd van haar op het vlak van coaching en begeleiden van de ontwikkeling van teamleden. Ik kijk met veel plezier terug op het 'groeikracht' programma dat we ontwikkelden en uitvoerden, waar Marjolein in mijn ogen een echte cultuurverandering mee in gang zette. En dat is niet makkelijk."

“Ik heb Marjolein leren kennen als een uiterst kundig adviseur met een groot hart voor mensen en ontwikkeling. Ze weet met haar rust en aandacht echt te luisteren, ook tussen de regels. Ze dringt door tot de kern om van daaruit beweging te creëren. Marjolein is zorgvuldig, integer, onderzoekend en weloverwogen en houdt daarbij altijd de bedoeling voor ogen. Het was een genot om met haar samen te werken!”