Ben jij dit?

Mijn klanten zijn mensen die altijd te druk zijn met alles en iedereen, behalve met zichzelf. Hierdoor vaak geen rust nemen en in de avond op de bank moe neerploffen met een hoofd vol gedachten.  Ze staan voor hun gevoel dus ‘altijd aan’ en weten zelf niet hoe dit ook anders kan.

Mijn coachklanten zijn vaak mensen die:

 • Verlangen dat ze meer invloed hebben op hun agenda;
 • Fysiek meer rust en ontspanning willen voelen om bewustere keuzes te kunnen maken;
 • Meer energie willen overhouden om leuke dingen te doen.

Mijn ontwikkelcoach-klanten zijn vaak mensen die:

 • Meer zelf aan het stuur willen zitten, zodat ze goed in verbinding staan met zichzelf en de omgeving en daardoor meer overzicht hebben;
 • In plaats van vluchtig contact, meer aandacht willen hebben voor hun medewerkers. 
 • Af willen van het gevoel tekort te schieten;
 • Graag willen leven in plaats van 'overleven', waardoor lichamelijke klachten afnemen en zij zich energieker voelen; 
 • De werkdag opgeruimd willen afsluiten, zodat ze echt thuis kunnen zijn.

Mijn yogaklanten zijn vaak mensen die: 

 • Graag soepeler willen worden;
 • Ontspanning en rust willen voelen in hun lichaam, waardoor ze ook beter slapen; 
 • Graag meer in het nu willen leven;
 • Yoga in het dagelijkse leven ook willen toepassen;
 • Behoefte hebben aan een rust-moment in de week.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag? Neem dan contact met me op, 
zodat we samen kunnen ontdekken wat jij hierin nodig hebt. 

“Wat mij aanspreekt in Marjolein is dat je de natuur hierbij gebruikt. Maar ook de speelsheid en humor die je afwisselt met doorvragen op onderwerpen die ertoe doen. De rust en het vertrouwen dat je daarbij uitstraalt en ook doorgeeft gaf mij het zelfvertrouwen om mijn belemmeringen op te pakken. Ik hoef er geen oordeel over te hebben maar met jouw hulp zoeken we naar oplossingen hoe te zorgen dat ze me geen energie kosten. Door jouw gerichte vragen wordt het hanteerbaar en ligt acceptatie te wachten.  Ook de handvatten die je aanreikt, hoe dieper te ontspannen, geven ruimte."

“Als ik begin met mijn wekelijkse yoga van Marjolein, heb ik het gevoel dat ik de ruimte krijg om even te landen en weer verbinding te maken met mezelf. Iedereen van onze groep volgt zijn eigen tempo, er wordt weinig gesproken en toch voel ik verbinding. Marjolein begeleidt de oefeningen met haar stem. Die stem klinkt rustig en aangenaam. Na de eindontspanning voel ik met energiek en ontspannen tegelijk. De lessen helpen me om te ont-stressen."