Marjolein coach

Wie is Marjolein?

Na het afronden van verscheidene studies op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling en meer dan twintig jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende begeleidingsonderwerpen op het gebied van Human Being Management, heb ik besloten om al mijn aandacht te geven aan het begeleiden van anderen in hun persoonlijke groei en bedrijfsmatige ontwikkeling. 
 
De kracht die ik inzet is mijn onbevooroordeelde wijze van vragen stellen, waardoor ik in staat ben om de ander verder te brengen in hun ontwikkeling.


Yoga heeft mij geholpen om beter in contact te komen met mijn lichaam en om oordelen over mezelf en anderen los te laten. Hierdoor is ruimte ontstaan om beter samen te werken met mijn lichaam. 
 
Door de coaching opleiding leerde ik mijn eigen ontwikkelthema’s kennen. Doordat ik stevig in verbinding sta met mezelf, maak ik tegenwoordig bewustere keuzes waar ik mijn energie voor wil inzetten. Namelijk het verder laten groeien van mensen en bedrijven in hun ontwikkeling

 
Zakelijk en privé ontmoeten elkaar op een mooie woonboerderij in Wageningen, waar ik met mijn partner Wim, onze hond Sima, kat Kodie en onze schapen leef. Op deze woonboerderij bevindt zich ook de yogastudio, waar ik binnen en buiten de yogalessen geef. Deze plek is meestal ook het verblijf- of startpunt bij de FreeRunning, wandelcoaching en de begeleiding van bedrijven; van hieruit vertrekken we richting de bossen. 

Naast de nodige levens- en werkervaring, heb ik verschillende opleidingen gevolgd. 

  • De opleiding Professioneel communiceren, verbinden met jezelf en ander bij Raafwerk
  • De opleiding lijfgericht coachen bij Raafwerk
  • De vierjarige yoga docenten opleiding  bij Samsara                  
  • De Master Cultuur, Organisatie en Management aan de VU
  • De HBO- opleiding Personeel en Arbeid aan de Hogeschool Saxion
  • Gecertificeerd voor de afname van DISC- en Drijfverenanalyse

In deze woord-Cloud staan mijn talenten/kwaliteiten. Deze zijn benoemd door mijn klanten. Meer weten hoe klanten mij hebben ervaren, ga dan naar mijn klantenverhalen.

“Je kunt goed luisteren, je straalt rust uit, je bent direct op een vriendelijke manier, je bent positief, professioneel en kunt mensen aan het denken zetten."

“Ik vind de wijze waarop jij invulling geeft aan de yogalessen erg prettig; je geeft veel aandacht aan aandacht en voelen wat er in je lichaam gebeurt, de verwondering over je ledematen en de acceptatie van je ademhaling. Dit doet mij ook denken aan de mindfulness lessen die ik aantal jaren geleden gevolgd hebt."

“Je hebt een combinatie van kalme uitstraling, intelligentie en kan heel snel zien en voelen hoe het bij een ander is of eruitziet. Je kan de vinger snel op de zere plek leggen door een combinatie van intuïtie, kennis en ervaring. Je hebt kennis van innerlijke processen en kan dat ook nog eens combineren in een coachsetting. Zonder dat je iets invult, inkleur of oordeelt. Dan ontstaat er veiligheid, creativiteit die niet aangeleerd is maar van binnenuit, uit jou komt. Je hebt een talent voor communicatie en verbinding met anderen. Je kunt wel coaching leren maar nog niet zijn en dat voelt bij jou wel zo. Ook jouw opmerking dat je het leuk vindt om te zien hoe een ander beweegt. Zoiets zit van nature in je en dan past dit vak je’."