Over mij

Ik ben ook oké, ook als ik het even niet meer weet, voel maar! 


Al sinds de middelbare school ben ik nieuwsgierig naar mensen en wat hun drijft. Ook in een werksituatie. Toen ik me een aantal jaren geleden kapot schrok van een collega die mij aan het schrikken maakte, kwam bij mij steeds meer het besef dat ik minder in mijn hoofd wilde zitten. Misschien herken je het wel, maar ineens viel mijn oog op een flyer die ging over een mindfulness training en al gauw ontdekte ik wat meer rust in mijn hoofd en lijf mij bracht. Namelijk meer balans en meer vrijheid in bewegen, ongeacht waar ik ook ben en wat ik op dat moment doe. Na het volgen van de opleiding lijfgericht coachen was ik eruit. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen, want wat is nu mooier om te zien hoe anderen hun eigen lijf steeds beter leren (her)kennen en daardoor ook kunnen ontdekken dat ze mogen zijn wie ze zijn. Dat geeft rust, maar ook energie.

 

Wil jij ook meer in balans zijn? Wandel dan een keer met me mee en je ontdekt dat de inzichten die dan ontstaan, jouw leven meer rust, ruimte en plezier geven. Want ik ben namelijk dol op buiten spelen.


~Zoek je het kind in jezelf, blijkt het buiten te spelen ~ Loesje


Naast de nodige levens- en werkervaring heb ik me door het volgen van verschillende opleidingen kunnen ontwikkelen. Welke en waarom ik dat heb gedaan, lees je hieronder:

  • De opleiding lijfgericht coachen bij Raafwerk heb ik gevolgd, omdat ik mezelf beter wilde leren kennen. Ik heb ontdekt dat ik graag anderen vanuit bewustwording en de aangereikte coachmethodieken Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA) verder wil helpen in hun eigen groeiproces.  Woorden die mij volgens anderen typeren zijn:  warmliefdevol, speels, puur, wijs, avontuurlijk en zuiver

 

  • De vierjarige Samsara yoga docenten opleiding heb ik gevolgd, omdat ik mezelf en mijn lijf beter wilde leren kennen.  En heb ik ontdekt dat ik onder mijn bedrijfsnaam Yoga Beat graag yoga in allerlei vormen deel met anderen.                           


  • De master Cultuur, Organisatie en Management aan de VU heb ik gevolgd, omdat ik nieuwsgierig ben naar mensen. Ook binnen organisaties. 

  


Mijn missie

 

Kom met mij in beweging en laat je bewogen worden, om vanuit daar weer je eigen pad te vervolgen.